Apus Escola Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Apus Escola: Pratik Bir Okul Yönetimi Uygulaması

Apus Escola, Apus Soluções em TI tarafından geliştirilen kullanıcı dostu ve sezgisel bir mobil uygulamadır. Hem kamu hem de özel okullar için akademik yönetimi kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan bu uygulama, ebeveynler ve öğrenciler için temel bilgilere kolay erişim sağlar.

Apus Escola ile ebeveynler ve öğrenciler, ders veya değerlendirme bazında notları kontrol etme, devamsızlık takibi, öğrenci olaylarını görüntüleme, kişisel bilgilere erişme ve sınıf programlarını yönetme gibi çeşitli özelliklere kolayca erişebilir. Uygulama ayrıca okul takvimi, duyurular ve kütüphane hizmetleri gibi özellikler de sunar; koleksiyonu gözden geçirme, kitap dolaşım geçmişini takip etme, ödünç kitapları yenileme ve kitap rezervasyonu yapma.

Özel okullar için uygulama ayrıca mali tabloları kontrol etme ve ödeme fişlerine erişme imkanı da sunar.

Uygulamaya giriş yapmak için kullanıcılar, okul tarafından sağlanan müşteri kodunu, RM (Kayıt Numarası) ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra, Apus Escola tarafından sunulan tüm özelliklere ve işlevlere erişebilirler.

Apus Escola, okullar ve ebeveynler için kolay erişim sağlayan ve okullar ile aileler arasındaki iletişimi kolaylaştıran değerli bir araçtır.

Daha fazla soru veya yardım için kullanıcılar, okulun idari bürosu ile iletişime geçebilirler.

Program diğer dillerde mevcuttur

Apus Escola Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.3

(0)
  • Güvenlik Durumu

Apus Escola hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Apus Escola denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.